Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät933g3491kcal121.3g644g56g56g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g1587g476kcal17.5g85.7g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g7933kcal277.6g1459.4g118.4g112g
Valittu annoskoko2520g3967kcal138.8g729.7g59.2g56g
Annoskoko puolitettuna1260g1983kcal69.4g364.9g29.6g28g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818