Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g10980kcal291.2g1822.2g248g104.8g
Valittu annoskoko2520g5490kcal145.6g911.1g124g52.4g
Annoskoko puolitettuna1260g2745kcal72.8g455.6g62g26.2g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760