Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1395g294kcal16.7g47.4g2.8g29.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g698g195kcal4.2g41.5g1.4g17.4g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)17g3.5kcal0g1.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Oliiviöljy 47g416kcal0g0g47.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g2121kcal50.8g241.2g104g105.2g
Valittu annoskoko2520g1060kcal25.4g120.6g52g52.6g
Annoskoko puolitettuna1260g530kcal12.7g60.3g26g26.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118