Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1118g1855kcal212.3g0g111.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g698g245kcal7g45.4g3.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta84g302kcal10.9g58.7g1.8g2.9g
Vesi419g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 34g36kcal2.6g5.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4966kcal470g235.2g235.2g12.8g
Valittu annoskoko2520g2483kcal235g117.6g117.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna1260g1242kcal117.5g58.8g58.8g3.2g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585