Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1082g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 90g67kcal11.8g1g0.4g6.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 43g383kcal0g0g43.3g0g
Kaurahiutale 144g540kcal20.9g82.2g10.5g14.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti115g577kcal28.7g38.4g33.2g32.8g
Mantelilastu (A la meira)90g541kcal21.6g5.9g48.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 937g3216kcal95.5g656.1g11.2g32.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g10646kcal357g1567.2g294.6g172.4g
Valittu annoskoko2520g5323kcal178.5g783.6g147.3g86.2g
Annoskoko puolitettuna1260g2662kcal89.3g391.8g73.7g43.1g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640