Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g2234g693kcal27.7g162.9g4.5g69.3g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g141g551kcal46.4g0g39.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton117g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g2536kcal149g329.6g88.8g138.8g
Valittu annoskoko2520g1268kcal74.5g164.8g44.4g69.4g
Annoskoko puolitettuna1260g634kcal37.3g82.4g22.2g34.7g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646