Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g301g1839kcal57.3g15.1g165.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale90g54kcal9g4.5g0.3g66g
Tattarijauho, Myllynparas211g717kcal27.4g142.4g3.6g11.2g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g151g543kcal25.6g70.8g11.6g24.1g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)60g6kcal0.9g0g0.4g51.2g
Vesi1507g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g169g1232kcal1.7g1.7g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g8889kcal247g491.8g633.4g305.4g
Valittu annoskoko2520g4444kcal123.5g245.9g316.7g152.7g
Annoskoko puolitettuna1260g2222kcal61.8g123g158.4g76.4g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365