Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1200g384kcal36g56.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g600g2010kcal97.2g300g45.6g81.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 440g1338kcal38.5g243.8g8.4g61.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 65g211kcal18.9g4.6g13g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5041g11485kcal381.2g1209.6g534g325.6g
Valittu annoskoko2520g5742kcal190.6g604.8g267g162.8g
Annoskoko puolitettuna1260g2871kcal95.3g302.4g133.5g81.4g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528