Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Risottoriisi (Risella), 60g408g1429kcal32.7g306.1g6.9g12.2g
Vesi1166g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g33g39kcal0.8g2g2.9g0.5g
Herkkusieni, tuore Pirkka233g58kcal5.8g7g0.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio29g19kcal0.4g1.2g1.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g583g1516kcal174.9g11.7g87.5g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5054g6281kcal432.4g665.4g210.6g27.8g
Valittu annoskoko2527g3141kcal216.2g332.7g105.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna1264g1570kcal108.1g166.4g52.7g7g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315