Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu67g133kcal8.7g1.9g10.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)62g22kcal0.6g4.2g0.3g0.9g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika vihreä 13g2.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g367kcal20.8g21.6g22.4g6g
Valittu annoskoko253g184kcal10.4g10.8g11.2g3g
Annoskoko puolitettuna127g92kcal5.2g5.4g5.6g1.5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889