Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 167g65kcal1.7g11.7g0.3g4.2g
Aurajuusto17g57kcal3.3g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)17g21kcal0.6g0.7g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g374kcal15.4g28.8g19.6g9g
Valittu annoskoko253g187kcal7.7g14.4g9.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna127g93kcal3.9g7.2g4.9g2.3g
Arvot/100g100g74kcal3g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217