Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Tomaatti, tuore84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.5g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g254kcal15.6g13.4g14.8g4.4g
Valittu annoskoko253g127kcal7.8g6.7g7.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna127g64kcal3.9g3.4g3.7g1.1g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.6g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480