Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%113g192kcal22.5g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Mutti paseerattu tomaatti25g8.1kcal0.4g1.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 70g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g548kcal55.4g12.8g28.8g5.2g
Valittu annoskoko253g274kcal27.7g6.4g14.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna127g137kcal13.9g3.2g7.2g1.3g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.5g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963