Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 98g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g42g61kcal6.3g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g416kcal27g39g16g2.6g
Valittu annoskoko253g208kcal13.5g19.5g8g1.3g
Annoskoko puolitettuna127g104kcal6.8g9.8g4g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479