Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 8.3g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 31g25kcal0.5g5.3g0g0.9g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Chili, vihreä, tuore 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 8.3g14kcal0.6g0.2g1.2g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g145kcal4.6g19.8g3.8g5.4g
Valittu annoskoko253g73kcal2.3g9.9g1.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna127g36kcal1.2g5g1g1.4g
Arvot/100g100g29kcal0.9g3.9g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855