Punainen linssikeitto

Hienonna sipuli (2 kpl) ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi.

Kuullota sipulit ja paprika öljyssä (2 rkl) Lisää joukkoon vesi (1 l), liemikuutiot (2 kpl) ja huuhdotut linssit (3 dl) Keitä noin 20 min., kunnes linssit ovat kypsiä.

Lisää tomaattimurska (1 tlk) ja mausteet.

Soseuta vähän, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki! Lisää pari nokaretta sulatejuustoa.

Makean chilikastikkeen voit korvata chilijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green31g102kcal7.5g15.3g0.3g3.8g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g343kcal16.8g44g8.6g10.8g
Valittu annoskoko254g171kcal8.4g22g4.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna127g86kcal4.2g11g2.2g2.7g
Arvot/100g100g68kcal3.3g8.7g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363614