Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Pepperoni light, Snellman21g52kcal5.7g0g2.6g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)34g118kcal3.4g23.6g0.9g2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.1g2.1kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g530kcal40g48g18.2g4g
Valittu annoskoko254g265kcal20g24g9.1g2g
Annoskoko puolitettuna127g133kcal10g12g4.6g1g
Arvot/100g100g105kcal7.9g9.5g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712