Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)22g72kcal1.5g17.5g0.1g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Herkkusieni 15g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)29g25kcal1.7g4.4g0g0.9g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.8g4.8kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.4g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)45g56kcal9.9g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g401kcal29.6g55.2g7.4g6g
Valittu annoskoko254g200kcal14.8g27.6g3.7g3g
Annoskoko puolitettuna127g100kcal7.4g13.8g1.9g1.5g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317