Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.4g71.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 79g696kcal0g0g78.7g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g2662kcal2g0.8g299.6g0g
Valittu annoskoko254g1331kcal1g0.4g149.8g0g
Annoskoko puolitettuna127g666kcal0.5g0.2g74.9g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.2g59g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025