Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g58g10kcal1.1g1.2g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g26g74kcal5g0g5.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g13g118kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g941kcal53.8g6.6g77.6g1.6g
Valittu annoskoko254g471kcal26.9g3.3g38.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna127g235kcal13.5g1.7g19.4g0.4g
Arvot/100g100g185kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492