Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 58g10kcal1.1g0.2g0.3g1.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell44g48kcal10.1g0g0.9g0g
Voi 6.1g45kcal0.1g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g29g47kcal0.6g1.1g4.4g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g66g22kcal1.6g3.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g370kcal28g15g21.8g7.6g
Valittu annoskoko254g185kcal14g7.5g10.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna127g93kcal7g3.8g5.5g1.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901