Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.2kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.5g4.7kcal0g1.2g0g0g
Sinappi 1.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g1.5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g29g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g198kcal4.8g23.4g7.6g7.6g
Valittu annoskoko254g99kcal2.4g11.7g3.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna127g50kcal1.2g5.9g1.9g1.9g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091