Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee175g213kcal36.7g0g7g0g
Osterikastike, Blue Dragon26g32kcal0.9g7.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g681kcal78g28.6g27.2g0.6g
Valittu annoskoko254g341kcal39g14.3g13.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna127g170kcal19.5g7.2g6.8g0.2g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312