Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 35g35kcal0.5g1.7g2.9g0.6g
Linssi, vihreä, go green74g251kcal21.5g42.3g0.7g22.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g74g78kcal5.9g10.4g1.5g7.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g22g25kcal1.3g1.1g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g945kcal59.8g116.6g29.2g63.2g
Valittu annoskoko254g472kcal29.9g58.3g14.6g31.6g
Annoskoko puolitettuna127g236kcal15g29.2g7.3g15.8g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506