Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)400g1401kcal54g262.6g11.6g24g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow801g641kcal33.6g104.1g7.2g24.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g8373kcal509.4g765.4g357.8g97.6g
Valittu annoskoko2532g4187kcal254.7g382.7g178.9g48.8g
Annoskoko puolitettuna1266g2093kcal127.4g191.4g89.5g24.4g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390