Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g500g1650kcal80g310g10g30g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g760g684kcal152g0g9.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g274g164kcal1.1g41.1g0.3g3.8g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl500g600kcal17g18g50g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5068g6797kcal510.2g783.2g180.4g73.6g
Valittu annoskoko2534g3398kcal255.1g391.6g90.2g36.8g
Annoskoko puolitettuna1267g1699kcal127.6g195.8g45.1g18.4g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885