Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 210g160kcal3.9g32.5g0.4g2.1g
Keittojuurekset, apetit300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 350g393kcal73.9g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g1506kcal167.4g143g24.4g22g
Valittu annoskoko2538g753kcal83.7g71.5g12.2g11g
Annoskoko puolitettuna1269g376kcal41.9g35.8g6.1g5.5g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600