Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 75g108kcal7.2g1.5g8.1g0.2g
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Riisi puuroutuva 24g84kcal1.5g18.4g0.2g0.6g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kevytmaitojuoma47g18kcal1.5g1.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g587kcal24.8g55.8g28g6.2g
Valittu annoskoko254g293kcal12.4g27.9g14g3.1g
Annoskoko puolitettuna127g147kcal6.2g14g7g1.6g
Arvot/100g100g115kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878