Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 8g27kcal0.5g6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g318kcal22.6g30.6g10g5.6g
Valittu annoskoko254g159kcal11.3g15.3g5g2.8g
Annoskoko puolitettuna127g80kcal5.7g7.7g2.5g1.4g
Arvot/100g100g63kcal4.4g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686