Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.9g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 36g20kcal0.3g4.4g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g38g44kcal1.1g1.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g245kcal6.2g32.6g8.8g7.6g
Valittu annoskoko254g122kcal3.1g16.3g4.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna127g61kcal1.6g8.2g2.2g1.9g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316