TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g75g101kcal16.5g0g3.8g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g19g13kcal1.5g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g426kcal39.6g26.6g16.6g6.6g
Valittu annoskoko254g213kcal19.8g13.3g8.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna127g107kcal9.9g6.7g4.2g1.7g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755