Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g601g84kcal11.1g4.2g2.4g12g
Mango (tuore)501g336kcal2.5g76.7g1.5g10.5g
Avokado, kuorittu, kivetön 601g1191kcal15.8g4.6g116.6g40.3g
Verigreippi, annos 250g501g261kcal4.5g65.6g1g10g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g251g2254kcal0g0g250.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g75g76kcal0g15.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g12kcal0.5g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g8427kcal68.8g337.6g744.4g145.6g
Valittu annoskoko2540g4214kcal34.4g168.8g372.2g72.8g
Annoskoko puolitettuna1270g2107kcal17.2g84.4g186.1g36.4g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037