Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen188g1351kcal1.9g1.9g150.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1751g595kcal3.5g124.3g5.3g31.5g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g125g470kcal0.2g117.5g0g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g7877kcal44.8g1189.4g315.2g74.4g
Valittu annoskoko2540g3939kcal22.4g594.7g157.6g37.2g
Annoskoko puolitettuna1270g1969kcal11.2g297.4g78.8g18.6g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748