Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1601g570kcal2.6g113.8g1.4g32g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 190g1348kcal0.7g0g152.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g300g1171kcal0.6g291.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.3g91.1g1.6g4.6g
Kaurahiutaleita(lidl)200g701kcal28g112.1g13.8g20g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g100g611kcal25g14g50g7.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g9716kcal140.8g1248.2g438g128.2g
Valittu annoskoko2544g4858kcal70.4g624.1g219g64.1g
Annoskoko puolitettuna1272g2429kcal35.2g312.1g109.5g32.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258