Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1010g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 101g75kcal13.2g1.1g0.4g7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 109g964kcal0g0g109g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1312g4503kcal133.7g918.7g15.7g45.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g11085kcal293.8g1839.6g250.2g105.8g
Valittu annoskoko2544g5542kcal146.9g919.8g125.1g52.9g
Annoskoko puolitettuna1272g2771kcal73.5g459.9g62.6g26.5g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760