Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1497g4220kcal163.1g727.3g101.8g46.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g509g2035kcal28g22.4g203.5g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g539g2085kcal80.8g16.2g188.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g16680kcal543.8g1531.8g987.8g92.8g
Valittu annoskoko2544g8340kcal271.9g765.9g493.9g46.4g
Annoskoko puolitettuna1272g4170kcal136g383g247g23.2g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890