Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu160g201kcal17.5g0.5g14.4g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g532g176kcal17.5g26.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1334kcal39.6g272.2g4.7g13.6g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g40g263kcal0g0g29.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki332g186kcal28.3g16.6g0.7g0g
Vesi532g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g133g106kcal26.6g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Oltermanni 17%273g736kcal81.8g0g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g6423kcal459.2g631.8g221.4g27.2g
Valittu annoskoko2544g3211kcal229.6g315.9g110.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna1272g1606kcal114.8g158g55.4g6.8g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339