Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Tattarijauho, Myllynparas200g680kcal26g135g3.4g10.6g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 328g98kcal9.4g11.8g0.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g800g672kcal8.8g146.4g3.2g14.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 316g2238kcal1.2g0g252.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 140g59kcal13.7g0.6g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g12g31kcal0.4g9.6g0.4g6.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5095g11454kcal269.6g1280g574.6g96.8g
Valittu annoskoko2548g5727kcal134.8g640g287.3g48.4g
Annoskoko puolitettuna1274g2864kcal67.4g320g143.7g24.2g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321419