Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 351g744kcal34.8g3.2g66.6g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g526g300kcal7.4g65.2g1.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 210g63kcal4g7.3g0.5g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix35g18kcal0.5g3.5g0.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Ruohosipuli 7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g2314kcal95.8g165.2g139g15g
Valittu annoskoko2548g1157kcal47.9g82.6g69.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna1274g579kcal24g41.3g34.8g3.8g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845