Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Canderel makeutusjauhe40g154kcal1.2g37.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40g148kcal7.4g4.4g8.7g12.2g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g312g1619kcal22.5g103.9g123.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g13246kcal426.2g393.8g1095.8g24.6g
Valittu annoskoko2548g6623kcal213.1g196.9g547.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna1274g3312kcal106.6g98.5g274g6.2g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198580