BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)208g395kcal31.2g1.7g29.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g4g0.2g0.2g
Soijakastike 15g8.8kcal0.8g1.4g0g0g
Hunaja 8.3g28kcal0g6.7g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g904kcal66g28.6g58.6g0.6g
Valittu annoskoko255g452kcal33g14.3g29.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna128g226kcal16.5g7.2g14.7g0.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811