Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)141g157kcal32.4g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Aurajuusto24g80kcal4.7g0g6.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g744kcal78.4g6g44.2g0.8g
Valittu annoskoko255g372kcal39.2g3g22.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna128g186kcal19.6g1.5g11.1g0.2g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666