Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 15g59kcal5.9g7.1g0.4g1.6g
Kaali, valkokaali71g15kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g168kcal14.4g22.8g1g7.8g
Valittu annoskoko255g84kcal7.2g11.4g0.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna128g42kcal3.6g5.7g0.3g2g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437