Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g202g291kcal44.5g0g12.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola23g36kcal1.8g0.9g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g23g77kcal3.2g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g813kcal99.2g2.6g44g0.2g
Valittu annoskoko255g406kcal49.6g1.3g22g0.1g
Annoskoko puolitettuna128g203kcal24.8g0.7g11g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955