Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.8g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton56g61kcal12.7g0g1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 28g49kcal2.1g0.6g4.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl28g96kcal0.6g0.8g10.1g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g536kcal39.8g8.6g36.4g6.8g
Valittu annoskoko256g268kcal19.9g4.3g18.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna128g134kcal10g2.2g9.1g1.7g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315