Maksalaatikko kaurasuurimoista

Liota maksaa veden ja maidon seoksessa pari tuntia.

Kiehauta kaurasuurimot miedosti suolatussa vedessä.

Lisää maito ja keitä löysäksi puuroksi.

Jauha maksa tehosekoittajalla.

Esilämmitä uuni 240C.

Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja kuivatulla meiramilla.

Paista noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurasuurimo, Aitokaura (Puuppola), annos 100g19g68kcal2.7g11g1.3g1.8g
Maksa naudan 44g57kcal8g2.5g1.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 188g119kcal5.6g9g6.6g0g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g527kcal32.6g50.6g21g3.6g
Valittu annoskoko256g264kcal16.3g25.3g10.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna128g132kcal8.2g12.7g5.3g0.9g
Arvot/100g100g103kcal6.4g9.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173281