Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g9g28kcal1.1g5.2g0.4g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kanasuikaleet kariniemi38g42kcal8.6g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 195g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.7g4.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g8.6kcal0.4g2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g182kcal21g15g4.8g0.6g
Valittu annoskoko256g91kcal10.5g7.5g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna128g46kcal5.3g3.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207