Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g520kcal45.8g32g23.2g4.4g
Valittu annoskoko256g260kcal22.9g16g11.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna128g130kcal11.5g8g5.8g1.1g
Arvot/100g100g102kcal9g6.3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262