Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g999g230kcal4g53g0g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Kurkku, tuore400g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g64g161kcal10.2g1g12.8g0g
Salaatti, jäävuori tuore200g20kcal2.2g1.6g0.4g2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5104g1746kcal148g178.8g46g35.6g
Valittu annoskoko2552g873kcal74g89.4g23g17.8g
Annoskoko puolitettuna1276g436kcal37g44.7g11.5g8.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511