Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Punakaali 1199g311kcal18.7g42g2.4g22.8g
Sipuli (käsittelemätön)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen825g289kcal1.6g67.6g0.8g12.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma150g480kcal0.1g110.9g0g0g
Punaviini 180g127kcal0.6g0.4g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g23g7.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g2834kcal46.2g457g43g75.4g
Valittu annoskoko2556g1417kcal23.1g228.5g21.5g37.7g
Annoskoko puolitettuna1278g708kcal11.6g114.3g10.8g18.9g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289